in

Ментета за 750 000 лв. иззеха при спецоперации в магазини във Варна и Златните

Обувки, чанти и аксесоари, имитации на известни марки са иззели при операцията вчера от варненската полиция

Вчера в курорта Златни пясъци и в търговски обект на ул. «Дрин» във Варна, от служители на сектор «Икономическа полиция» при ОДМВР – Варна, е проведена специализирана полицейска операция за установяване и документиране на престъпления против интелектуалната собственост.

В хода на операцията са проверени два търговски обекта, като в същите са установени различни стоки (обувки, чанти, аксесоари) на различни търговски марки без необходимата документация за изрично съгласие от страна на притежателя на съответните марки. Иззетите стоки са на обща стойност около 762 500 лв. Образувани са досъдебни производства срещу съдържателите на обектите – Р.Х. (37 г.) и Е.С. (32 г.). За случаите е уведомен прокурор от Районна прокуратура – Варна.

*******
Спонсор на наградата този месец: Happy LifeHappyLife

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/