in

Мъж закла жена си пред очите на двете им деца

Снимката е илюстративна

Жестока трагедия се е разиграла тази нощ във врачанското село Гложене, съобщава агенция BulNews.

Мъж е заклал жена си и след това направил опит за самоубийство. Малко след полунощ поредна почерпка в циганската махала завършила с жесток скандал. 39-годишният Григор Георгиев грабнал кухненски нож и пред двете си деца заклал жена си. 28-годишната Галина Стефанова починала на място. Минути след това мъжът ѝ се наръгал няколко пъти, за да сложи край на живота си.

В 1.30 часа на спешния телефон 112, бил получен сигнал за тежко криминално престъпление. Пристигналите спешни медици бързо установили, че убиецът е загубил много кръв и веднага го транспортирали във врачанската болница, където се борят за живота му.

Той работи в София, вчера се прибрал и затова решил да събере приятели да се почерпят.

Това не е първият скандал в семейството на Галина и Григор. Миналата седмица жената подала жалба в полицията, тъй като била зверски пребита от него. Мъжът подписал предупредителен протокол да не тормози повече жена си, но снощи това не го е спряло да я убие.

*******
Спонсор на наградата този месец: Happy LifeHappyLife

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/