Съдът призна незаконен син на Хулио Иглесиас

снимка Официална страница facebook
снимка Официална страница facebook

Съд във Валенсия реши, че известният певец Хулио Иглесиас е биологичният баща на испанеца Хавиер Санчес.

Съдебното решение може да бъде обжалвано.
Санчес отдавна прави опити да бъде призната роднинската му връзка с Иглесиас. Майката на Санчес е португалска танцьорка, с която певецът имал любовна връзка, докато бил женен за журналистката и модел Исабел Прейслер, пише БТА, позовавайки се на информация от световните информационни агенции.

През лятото на 2017 г. адвокатът на ищеца увери, че тестът за бащинство показал, че клиентът му е син на певеца. Хулио Иглесиас не признаваше това бащинство. Детектив бе открил материал за извършване на ДНК изследване в боклукчийска кофа в САЩ, припомня dir.bg.

75-годишният Хулио Иглесиас е сред най-успешните испаноезични изпълнители. Записал е десетки албуми. Два пъти се е женил – от 1971 г. до 1978 г. за Прейслер, а през 2010 г. сключи брак с бившия модел с холандски произход Миранда Рейнсбургер. От Прейслер има 3 деца, а от сегашната си съпруга Рейнсбургер – 5. Един от синовете му – Енрике Иглесиас, тръгна по стъпките му и стана известен изпълнител. Най-големият му син, който носи името му – Хулио Иглесиас младши, е на46 години. Той също е певец, както и рекламно лице на няколко престижни модни марки.

*******
Спонсор на наградата този месец: Happy LifeHappyLifeСтани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.

Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.

Подкрепи благотворителна кауза

За реклама: https://novavarna.net/реклама

Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

снимка facebook

Лейди Гага пусна собствена модна линия

Инстаграм пуска изкуствен интелект срещу груби коментари