in

Джордж Клуни е най-печелившия актьор за 2018 година

снимка facebook

Джордж Клуни е спечелил повече пари през миналата данъчна година от всеки друг актьор, съобщи сп. „Форбс“. Това се дължи отчасти на продажбата на компания за производство на текила, на която Клуни е съосновател.

Според прогнозите на „Форбс“ 57-годишната звезда е получила 239 млн. долара печалба преди облагането им с данъци. Това го поставя на второ място в годишния списък на най-добре платените знаменитости в света, веднага след боксьора Флойд Мейуедър, информира Дарик.

Кайли Дженър е на трето място в класацията „100-те най-богати знаменитости“. През миналата финансова година тя е направила приблизително 166,5 милиона долара. По-рано този месец „Форбс“ съобщи, че звездата от социалните медии Дженър е на път да стане „най-младият самостоятелно натрупал богатството си милиардер в света“. Британската група „U2“ също попада в топ 10 заедно със световните футболни звезди Лионел Меси и Кристиано Роналдо.

*******
Спонсор на наградата този месец: Happy LifeHappyLife

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/