Пробваха да изгонят с ритници израелски туристи в Слънчев бряг (ВИДЕО)

Кадри: Facebook
Кадри: Facebook

Израелски туристи са станали жертва на агресивно поведение от страна на хотелиер в курорта Слънчев бряг.

Чужденците са били изгонени от хотела. Гласност на скандалната случка даде израелската телевизия “Канал 2”. Медията излъчи кадри от инцидента, заснети с телефон. Видео бе разпространено и във “Фейсбук”, пише БЛИЦ.

На кадрите се вижда как млад мъж се опитва да изгони група жени и деца от фоайето на хотела, като първоначално ги подбутва, впоследствие посяга с крак към телефона в ръцете на посетителка, ругае.

При опита му да нанесе удар, мъжът се подхлъзва и пада на земята. Чужденките неколкократно го предупреждават да не ги докосва, но се стига до изземане на телефон, с който свидетелка снима случващото се. Туристите твърдят, че са резервирали предварително стая за двама възрастни и две деца. При пристигането в хотела се е оказало, че стаята им е заета. Управителите са поискали да ги настанят в друг хотел, но туристите са отказали. Впоследствие се е стигнало до вербален и физически сблъсък. Управителят на хотела твърди, че към него също е упражнено насилие.

*******
Спонсор на наградата този месец: Happy LifeHappyLife

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Снимката е илюстративна

Откриха загинал мъж, блъснат и оставен на път във Варненско

Кадър: Guardian News

Ураганът не спира българите към Гърция, опашка от коли на “Кулата”