in

Алекс Сърчаджиева се завръща на екран

Талантливата Александра Сърчаджиева ще се завърне на телевизионния екран през есента.

Тогава ще е стартът на екстремното предаване „Игри на волята“, което за първи път ще тръгне в българския ефир. Негово лице ще е именно Сърчаджиева, пише „24 часа“.

Тя не за първи път ще се изявява в това амплоа. Алекс беше водеща на делничните епизодите на „Биг Брадър“ и звездната му версия „ВИП Брадър“ още от 2012 г. Между другото, именно това риалити ще липсва от програмната схема на Нова тв. На негово място застъпва „Игри на волята”.

Алекс Сърчаджиева ще бъде единственото популярно лице в него, защото участниците ще бъдат обикновени хора, готови да стигнат до ръба на своите възможности. Шоуто ще се снима на красив плаж по Черноморието. В него ще участват 3 отбора, но само единият ще има привилегията да живее в суперлукс. Вторият ще трябва сам да създаде елементарни условия на живот, а третият остава без подслон и храна за седмица.

„Игри на волята” е по формат на популярното колумбийско риалити Desafio (Caracol TV). Победителят в него ще спечели 200 000 лева.

Актрисата последно участваше в комедийния сериал “Господин X и морето”.

*******
Спонсор на наградата този месец: Happy LifeHappyLife

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/