in ,

Запечатаха с монтажна пяна кола във Варна

Снимка: Атанас Бъчваров, фейсбук група "Варна, квартал Владиславово"

Запечатаха вратите с монтажна пяна на „Фолкваген Пасат“, паркиран на тротоар във варненски квартал.

Случката се е разиграла в квартал „Кайсиева градина“, а кадрите бяха пуснати в групата „Варна, квартал „Владиславово“ на 11 юли.

„Наглецът спрял на тротоара и му запечатали вратите с пяна за прозорци. В Кайсиева градина“, гласи текстът към снимките.

„Ееее чак пък толкова! Българска работа…“ и „Това е недопустимо!“ са част от мненията, които се появиха под публикацията.

Това не е първият случай на подобен вид „отмъщение“ във Варна, което стана модно у нас. През март на паркинг във варненски квартал бяха запечатани вратите на лек автомобил „Фиат“, бяха спукани и гумите му. През април автомобил осъмна в същия вид в Силистра, а през януари в Шумен шофьор намери в такова състояние служебната си кола.

*******
Спонсор на наградата този месец: Happy LifeHappyLife

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Ралица Петкова

Завършила съм специалност „Българска филология“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Mетодий“. Моите източници на вдъхновение са литературата, изобразителното изкуство и богатството на българския книжовен език.