in , ,

Варненска фирма е официален дистрибутор на най-ексклузивните марки беларуска водка (СНИМКИ/ВИДЕО)

снимка Нова Варна

На стилна церемония вчера във Варна бяха промотирани продуктите на фирма „ВАРТ“ ЕООД, която от седем години е официален дистрибутор на всички напитки на световноизвестният беларуски бранд „Белалко Брест“.

Специални гости на събитието бяха представителите на беларуската компания, както и олимпийският шампион Армен Назарян.  По време на стилното парти бяха представени най-ексклузивните марки от портфолиото на беларуската компания, някой от които съвсем нови за българския пазар.

Сред тях са световноизвестната „Дикая утка“ и нейните разновидности, уникалната водка за шампиони „Champion’s Club“, класическата „Беларусь Синеокая“,  „Глубина“, „СССР“ и „СССР лукс“, традиционната като вкус „Три товарища“  и много много други.

снимка Нова Варна

Белалко“ е един от най-големите производители и доставчици на ликьори и водки в Беларус.  Предприятието влиза в състава на холдинга „МИНСК КРИСТАЛЛ ГРУПП“.

„Белалко“ има в актива си над 600 награди от международни и национални конкурси. Предприятието е лауреат на наградата на Правителството на Република Беларус за постижения в областта на качеството.

снимка Нова Варна

Едно от основните предимства на фирмата е използването на уникални технологии при производството на алкохолни напитки. Използват се традициите на народната медицина и старинни белоруски рецепти, съобразени обаче с международните стандарти. Компанията е известна с това че подбира изключително и само натурални съставки при производството, които придават на напитките хармоничен аромат и мек вкус.

снимка „Нова Варна“

Варт” ЕООД е създадена през 1995 г. като официален вносител и представител за България на най-доброто арменско бренди Арарат. След успешното му налагане на българския пазар фирмата през 2010-2011 г. добави към портфолиото си и продуктите на най-успешния арменски производител на вина „Армения Уайн “. От 2017 година компанията е и официален дистрибутор на популярната руска водка „Байкал“.

снимка Нова Варна

През 2014г. беларуската компания „Белалко Брест“ им предоставя право за дистрибуция за марките „Дикая Утка“ (Дива Патица), „Дикая Утка ВИП“ и „СССР Лукс“.

Фирмата е със седалище в гр. Варна с централен офис на ул.”Найчо Цанов“ 47 и разполага със собствена складова база, Южна промишлена зона, Пристанище „Одесос – ПБМ“. През 2012 г. открива представителство и в гр.София ул.”Крум Попов“ 15.

Още за продуктите на фирмата вижте на https://www.vart-brands.com/

снимка Нова Варна

Още за уникалните напитки от порфолиото на беларуската компания, вижте във видеото:

снимки и видео Мердин Берберов, „Нова Варна“

VART BRANDS подкрепя отговорната консумация на алкохолни напитки и не продава продуктите си на лица под 18-годишна възраст

*******
Спонсор на наградата този месец: Happy LifeHappyLife

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Албена Марашлиева