in

До края на седмицата се кандидатства за незаетите места в детските градини

От днес, 15-ти юли, до края на седмицата, родителите могат да кандидатстват за детска градина, за децата родени през 2016 г., както и за останалите възрастови групи.

По данни от електронния регистър за първа група /2016г. /има обявени 187 незаети места във всички райони, съобщават от дирекция „Образование и младежки дейности“ към Община Варна.

В район „Одесос“ има 39 места – в ДГ №3 „Звездичка“, ДГ №6 „Палечко“, ДГ №5“Слънчо“, ДГ №7 „А. С. Пушкин“ и ДГ № „Щастливо детство“.

В район „Приморски“ има незаети 11 места в различни детски градини.

За район „Младост“ са обявени за набор 2016 г. 52 незаети места, в район „Вл. Варненчик“ – 35 места, кв. „Аспарухово“ – 32 незаети места. Свободни места има и в селата.

*******
Спонсор на наградата този месец: Happy LifeHappyLife

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/