in

Нова акция в София: Спецпрокуратурата тараши офиси на фирма доставчик на ВВС

Снимката е илюстративна

Специализираната прокуратура обискира офиси заради съмнения за корупция при доставки за ВВС.

От държавното обвинение съобщиха, че действията текат в офиси на „Балкантел“ ООД в София, както и в жилища на 3 лица. Става дума за търговия с влияние. Едновременно с това, Специализираната прокуратура изисква относимите документи от Министерство на отбраната и ВВС на Република България.

Към момента повече информация не се съобщава.

„Балкантел“ е проектно ориентирана инженерингова компания, създадена през 1990 година, с голям спектър от дейности, припомня БГНЕС. Сред тях системи за сигурност с приложение в жп транспорта, военновъздушните сили, гражданската авиация, енергетика; специализиран софтуер за видеоконтрол, наблюдение и сигурност; телекомуникационни системи за граждански цели. През годините е печелила обществени поръчки по договори с Министерството на отбраната, Националната компания за железопътна инфраструктура, НЕК, EVN – България, АЕЦ „Козлодуй“, припомня vesti.bg.

*******
Спонсор на наградата този месец: RetroMuzeiVarna

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/