in

Премиерът пак във Варна

Снимка: Мердин Берберов, "Нова Варна"

Премиерът Бойко Борисов ще посети реновираната Службата по пожарна безопасност в „Аспарухово” за среща с пожарникарите. Визитата на министър-председателя е насрочена за 11,30 часа, информират от пресслужбата на Министерски съвет.

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева също е във Варна днес, тя ще наблюдава националното военноморско учение с международно участие „Бриз 2019“, съобщават от пресцентъра на Народното събрание.

Днес предстои кулминацията на военноморското учение с международно участие „Бриз 2019”. До 13.50 часа официалните гости ще имат възможността от борда на фрегата „Верни” да наблюдават различни епизоди от учението на море. Сред тях са ликвидиране на пожар на кораб в пристанище Варна и евакуация на пострадали, спасяване на бедстващи хора на море и борба с нефтен разлив, оказване на съдействие на органите на МВР за предотвратяване на нелегален трафик, отразяване на атаката на въздушен противник (ПВО на кораба) и артилерийска стрелба по въздушна цел.

*******
Спонсор на наградата този месец: RetroMuzeiVarna

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/