Тежък инцидент с ранени в Jumbo във Варна (СНИМКИ)

Снимка Станислава Тодорова Забелязано във Варна, facebook
Снимка Станислава Тодорова Забелязано във Варна, facebook

Стъклото на ескалатора във варненският хипермаркет се е срутило този следобед и е ранило хора на мястото. За инцидента разказа варненката Станислава Тодорова, която е била там с детето си

снимка Станислава Тодорова Забелязано във Варна, facebook

Инцидентът се е случил заради силната буря, вятърът буквално потрошил стъкло, което е паднало върху ескалатора. Вследствие на това има и ранени. Повечето деца са преживели сериозен уплах, разказва очевидката Станислава Тодорова, която по това време е била там с сина си. “Нова Варна” се свърза с представители на веригата, които потвърдиха за инцидента. По думите на представителите на магазина пострадалите са откарани с линейка.  Пред нас падаха деца и възрастни хора, коментира още Станислава Тодорова. На снимките ясно се виждат следи от кръв по настилката на хипермаркета.

снимка Станислава Тодорова, Забелязано във Варна, facebook
112 не вдигаха! След третото позвъняване ми вдигнаха и просто си дадох телефона на управителя, защото детето ми изпадна в истерия, пише още тя. 

Детето ми толкова се уплаши, каза още тя. повече няма да стъпим там, коментираха още очевидци.  Според други пък става дума за изключително некачествено строителство. Този магазин не отговаря на нормите за безопасност, коментираха варненци.

*******
Спонсор на наградата този месец: Lira_Magazin

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Камерън Диас очаква първото си дете

Снимката е илюстративна

Автобус с молдовски деца се запали на пътя за Варна