in

Bulgarian Digital Week Plovdiv 2019 – нови хоризонти за Вашата дигитална маркетинг агенция

Снимка: Digital4Plovdiv

Притежавате дигитална маркетинг агенция?
Нуждаете се от клиенти, на които не само да помогнете да разширят бизнеса си, а и пред които сами да се позиционирате като професионалисти, за да бъдете търсени и препоръчвани?
Интернет е необятна трибуна с неограничени възможности. Всички предлагания и търсения са ориентирани натам и Вие знаете това добре. Но ако можем да Ви предложим място, на което да се срещнете очи в очи със своите бъдещи клиенти? Без виртуални бариери, без колебания дали Вие сте точната фирма, от чиито услуги се нуждаят?
Кое е това място?
Мястото е Пловдив, събитието е 75-я международен технически панаир – една от най-престижните бизнес срещи, които се осъществяват на територията на България.
От 23-ти до 28-ми септември, там ще се проведе дългоочакваното изложение Bulgarian Digital Week Plovdiv 2019, с основна мисия да представи пред широката аудитория последните иновации в технологичния свят. Досега няма друго мероприятие у нас, което да организира в по-голям мащаб демонстрации, продукти и обсъждания в сферата на телекомуникационните и информационни технологии.
Как да се включим?
Digital Expo е специално обособена част от изложението, в което различни фирми участват със свой собствен щанд. Те имат възможността в продължение на 6 дни да презентират себе си и своите услуги. Ставайки част от тях, гарантирано с Вас и Вашата работа ще се запознават хиляди хора на ден.
Подробности за запазване на място и наемането на щанд, може да откриете на следния адрес: https://bdw.bg/digital-expo/
Да поговорим в цифри
На миналогодишния панаир участие взеха 586 изложители – 225 български и 361 чуждестранни, сред които бяха водещи компании от Европа, Азия и Северна Америка. Проведоха се 5 тематични конференции с 236 лектори и 1374 участници. Общият брой на присъстващите в събитието достигна 28 000 души. А нашите стремежи са да продължаваме да вървим заедно нагоре и да подобряваме личните си рекорди.
Не пропускайте възможността да се присъедините и затвърдите фирмените си позиции. Bulgarian digital week 2019 е идеален шанс да се срещнете и с други колеги, с които да обмените ценен опит, както и да разширите професионалните си контакти.
Очакваме Ви!

*******
Спонсор на наградата този месец: Lira_Magazin

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

ДОКЛАДВАЙ ЗА НЕРЕДНОСТ

Публикувано от Дамян Дамянов