in

10 месеца зад решетките ще лежи Диян за кражба от хипермаркет

Снимката е илюстративна.

Така под дрехите му били намерени откраднати бермуди, тениска, козметика, акумулаторна самобръсначка и други

След одобрено от съда споразумение с Районната прокуратура във Варна подсъдим за кражба ще търпи наказание 10 месеца лишаване от свобода при строг режим

24-годишният Диян П. ще търпи наказание лишаване от свобода за срок от 10 месеца при строг режим за извършен опит за кражба при условията на повторност. Към това наказание ще бъде присъединено и наказание от 1 година и 6 месеца лишаване от свобода, също за кражба.

На 4 август тази година подсъдимият влязъл в магазин на веригата „Лидл“ във Варна. Там направил опит да отнеме дрехи и козметика на стойност около 80 лева, но деянието му по член 195, ал. 1, т. 7 от НК останало недовършено. Охранителните камери в магазина засекли действията му и на излизане подсъдимият бил проверен. Така под дрехите му били намерени откраднати бермуди, тениска, козметика, акумулаторна самобръсначка и др.
Одобреното от Варненския районен съд споразумение е окончателно и влиза в сила веднага.

*******
Спонсор на наградата този месец: Lira_Magazin

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/