in ,

Туристка с алергичен шок, нахапана от буболечки в скъп хотел във Варна (СНИМКИ)

Кадър: bTV

Eлена Никлова са оплакала от множество ухапвания и алергична реакция вследстиве от атака от буболечки в скъп варненски хотел.

Жената е получила множество нахапвания и алергична реакция от тях, разказва btv. Потърпевшата Елена Николова е от Русе, но от години живее в Ню Йорк. Идва си само за седмица в България и отива до Варна, за да се срещне с приятели. Резервира си нощувка в движение, като избира хотел, който да има добри отзиви в интернет и да не е от най-евтините.

Кадър: bTV

„Не съм била в стаята през деня, отидох само да спя към 12 и половина вечерта. Когато си легнах, след няма и половин час, вече се чувствах нещо некомфортно и не разбирах какъв е проблемът. След един час скочих, светнах всички лампи и видях, че има страшно много буболечки навсякъде. Аз съм цялата нахапана – лицето ми, тялото ми. Не е приятно изобщо“, разказва Елена Николова.

Кадър: bTV

Тя отказва да плати престоя си и, въпреки че хотелът поднася извиненията си, го напуска още през нощта.“Те казаха, че нямат представа, че има нещо такова в техния хотел, но това за мен нямаше никакво значение. Да прекарат една вечер в тяхната хотелска стая и да видят, че не се трае, това не е нормално. Това не е нито почивка, нито място за живеене.“, заявява Елена.От хотела отказаха коментар пред камерата на bTV. В писмена позиция поднесоха извинения и обясниха, че насекомите се пренасят от пристигащите туристи.Хотелът имал договор с фирма за дезинфекция, която се извършва редовно и досега оплаквания не е имало.Заради вгорчената ваканция Елена обмисля да подаде жалба до Комисията за защита на потребителите.

*******
Спонсор на наградата този месец: Lira_Magazin

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/