in

Във Варна стартира най-голямото волейболно събитие на годината (ВИДЕО)

снимка Мердин Берберов,Нова Варна

България, Бразилия, Египет и Пуерто Рико влизат в битка за олимпийска квота в зала „Конгресна“ в Двореца на културата и спорта.

Варненскката публика ще се радва на мачовете на отборите, които спечелят шестте групи от квалификациите за Токио 2020 от 9 до 11 август. България, Бразилия, Египет и Пуерто Рико влизат в битка за олимпийска квота в зала „Конгресна“ в Двореца на културата и спорта.

Традиционната японска кукла Дарума пристигна във Варна и очаква победителя в олимпийската квалификация по волейбол за мъже.

Дарума е наградата за отборите, които спечелят шестте групи от квалификациите за Токио 2020 от 9 до 11 август. Японската кукла ще се превърне в талисман за късмет на волейболните селекции, които ще си осигурят участие на игрите в Япония догодина.

На 9 август България играе срещу Египет. На 10 август е мачът срещу Пуерто Рико. На 11 август е битката с Бразилия. Българските мачове са от 20:30 часа, а първите срещи в трите дни дават 17:30 часа.

Билетите за олимпийската квалификация са в продажба на ticketportal.bg, на касата на Двореца на културата и спорта и на касата на Летния театър във Варна. Пропуските са на изключително изгодни цени, започващи от 25 лева за пакетен билет за трите дни и общо шестте мача от турнира и от 10 лева за дневен билет.

Вижте какво каза за квалификациите треньорът на родните национали Силвано Пранди:

 

*******
Спонсор на наградата този месец: Lira_Magazin

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/