in

Затварят улица във Варна заради празника на ВМС

Снимката е илюстративна

Затворят за движение ул. „Вълноломна“ на 11 август, неделя, от 8.00 до около 10.30 часа.

Промяната се налага във връзка с честването на 140 години от създаването на Военноморските сили на Република България, съобщават от Община Варна.

На 11 август от 9.00 часа на Морска гара ще се проведе ритуал по тържествено вдигане на флаговете на корабите от ВМС и ритуал по присвояване на първо офицерско звание на випускниците на ВВМУ „Н.Й.Вапцаров”.

От 11.00 часа в Акваторията на централен плаж Варна и външен рейд Варна ще се проведе учението „Парад 2019” По време на учението гражданите ще наблюдават: поздрав от командира на Военноморските сили на корабите на външен рейд – Варна, демонстрация по задържане на плавателен съд с криминално проявени лица, заподозрени в незаконен трафик на оръжие, Демонстрация на действия при неутрализиране на терористи подготвящи терористични дейности на територията на Р България, въздушна демонстрация на маневрените характеристики на вертолет „Panther”, парад на военни кораби.

*******
Спонсор на наградата този месец: Lira_Magazin

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/