in ,

Фатален край след юмручни удари върху жена в „Аспарухово“ (ВИДЕО)

Снимката е илюстративна

Мъж преби с юмруци до смърт жената, с която е живеел на семейни начала, във варненския квартал „Аспарухово“.

Това съобщи на извънреден брифинг във Варна административният ръководител на Апелативната прокуратура Владимир Чавдаров.

Снимка: Мердин Берберов, „Нова Варна“

По думите му убийството и извършено по особено мъчителен начин – жертвата е била удряна с юмруци, което е довело до трагичния край в петък вечерта.

Двамата се запознали наскоро в социалната мрежа, след което извършителят на престъплението се е преместил в дома на приятелката си от Пазарджик.

Убийството е разкрито буквално за няколко часа от органите на реда, допълни прокурор Чавдаров. Почти едновременно са подадени два сигнала на телефон 112. Първият е бил от дъщерята на мъжа, а вторият – от погребалната агенция, с която той се е свързал, съобщи началникът на Областната дирекция на МВР във Варна – старши комисар Даниел Пашов.

Лицето е задържано и са му повдигнати обвинения по член 116 от Наказателния кодекс. Има данни за предишни криминални прояви.

Видео: Мердин Берберов

*******
Спонсор на наградата този месец: Lira_Magazin

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Ралица Петкова

Завършила съм специалност „Българска филология“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Mетодий“. Моите източници на вдъхновение са литературата, изобразителното изкуство и богатството на българския книжовен език.