in ,

Зверска катастрофа снощи на новия булевард „Левски“ във Варна (СНИМКИ)

Снимка: Михаил Михайлов, Facebook

Трима души са тежко пострадали и са в критично състояние след изключително тежко произшествие вчера вечерта в района на стадион „Спартак“ на новия булевард „Левски“ във Варна

снимка Михаил Михайлов, facebook

Катастрофата е станала вчера вечерта в района на пасарелката на стадион „Спартак“. Според очевидци лек автомобил Пежо, движещ се с изключително висока скорост, буквално се е забил в бетонният стълба на новото съоръжение. От удара колата е смачкана до неузнавамеост, а двитателат и буквално е изхвърчал на метри. Шофьори в социалните групи коментират, че скоростта на Пежото е била 200 км в час.

снимка Михаил Михайлов, facebook

Докато пристигнат спешните екипи, десетки доброволци са гасили пожара, предизвикан в автомобила от удара с подръчни средства, разказват очевидци в социалните мрежи. За да извадят пътниците, буквално се е наложило да бъдат срязани коланите. Колата се запали и всички тия хора гасиха с пясък и пожарогасители преди да дойдат двете коли на пожарната . Между 10 и 15 мин след тях дойдоха три линейки, разказва очевидец на трагедията.

По последни данни в следстиве на тежкият инцидент две момчета и едно момиче са в кома в реанимацията на „МБАЛ Света Анна“.

*******
Спонсор на наградата този месец: Lira_Magazin

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Албена Марашлиева