Здравето на Ален Делон се подобрява

Кадър: bTV
Кадър: bTV

Ален-Фабиaн Делон за баща си: Той ви прегръща

В неделя най-малкият син на Ален Делон – Ален-Фабиaн, публикува стори в Инстаграм със снимка на знаменития си баща, който в момента се възстановява в Швейцария от прекарания инсулт. Делон се чувства по-добре и може да разчита на подкрепата на децата си.

След като миналата седмица дъщерята на звездата на френското кино коментира, че почитателите на Делон му дават сили да се възстанови по-бързо от инсулта, сега дойде моментът, в който и най-малкият му син – 25-годишният Ален-Фабиaн, обсъди здравословното състояние на баща си. На снимката в сторито Ален Делон е широко усмихнат, облечен в червено поло, а Ален-Фабиaн е написал:

“Благодаря ви за многото съобщения, които докосват сърцето ми. Както виждате, той става все по-добре, и по-добре и ви прегръща.”
83-годишният Ален Делон бе хоспитализиран за първи път тази година през юни в американската болница в Ньой. Миналата седмица на-големият му син – 54-годишният Антъни, потвърди, че баща му е получил инсулт, като през юли го е сполетял и лек мозъчен кръвоизлив.

*******
Спонсор на наградата този месец: Lira_MagazinСтани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.

Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.

Подкрепи благотворителна кауза

За реклама: https://novavarna.net/реклама

Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

снимка instagram

Джулия Бочева се омъжи

Астероид колкото Хеопсовата пирамида приближава Земята