in

Джулия Бочева се омъжи

снимка instagram

Джулия Бочева, която по-паметливите зрители помнят като Ани в тийнсериала „Революция Z” излезе от графата на свободните дами.

Младата актриса се разходи до олтара, като за това потвърди самата тя в социалните мрежи, където вече се подвизава и с фамилията на съпруга си – Рангелова.

Подробности около церемонията не са известни. Бочева е сред знаменитостите, които ревностно пазят личния си живот далеч от светлините на прожекторите. До този момент тя рядко е говорила в публичното пространство за избраника си. Въпреки това за него се знае, че е физиотерапевт и се казва Галин Рангелов. Двамата се познават още от детството си, като са били заедно в школата на „Бон-бон”, а след това и в Музикалното училище.

Двамата се сгодиха в средата на месец март, а според по-наблюдателни последователи на звездата на Народния театър, сватбата вероятно се е състояла още преди около месец, когато тя публикува снимка на Рангелов с хаштаг „перфектният съпруг“.

View this post on Instagram

#redhotchillilovers ❤️❤️❤️

A post shared by Julia Bocheva – Rangelova (@julia_bocheva_) on

*******
Спонсор на наградата този месец: Lira_Magazin



Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.

Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.

Подкрепи благотворителна кауза

За реклама: https://novavarna.net/реклама

Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/