in

24 хубавици в надпреварата за короната на Мис Варна

Снимка VIP Fashion Group

Подготовката за най-очакваното събитие в морската столица – Мис Варна 2019 вече започна. Грандиозният спектакъл ще се проведе на 22 август в зоната на Пристанище Варна – пред клуб Senso, а специален гост на събитието ще бъде попзвездата Мария Илиева.

24-те красавици – претендентки за титлата, усилено се готвят за надпреварата и за всички тях е осигурен екип от специалисти, които ги обучават в правилна походка, хореография, сценично поведение и артистичност.

И тази година красавиците са подложени на ежедневни изтощителни репетиции и фитнес тренировки, водени от професионалните инструктори на Ориндж фитнес.

Атрактивните фотосесии на миските, реализирани в Мол Варна, предизвикаха истински фурор сред посетителите, които буквално обграждаха момичетата и си правиха селфи с тях.

Фотообективите на Боби Решовски и Веселин Тончев, запечатаха незабравими кадри от всички фотосесии и партита в клуб Senso и Moonlight, организирани от екипа на VIP Fashion Group.

Преди броени дни приключиха и снимките на индивидуалните видео – визитки на участничките в конкурса, в които всяка една от тях споделя интересни факти за себе си.

От 14 август стартира и интернет гласуване за избор на Мис Интернет Варна 2019 на сайта www.missvarna.com, където всеки може да избере своята фаворитка.

*******
Спонсор на наградата този месец: Lira_Magazin



Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.

Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.

Подкрепи благотворителна кауза

За реклама: https://novavarna.net/реклама

Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/