Режат две ленти по проект „Интегриран градски транспорт” за празника на Варна

Два обекта, част от проекта „Интегриран градски транспорт на Варна – втора фаза“ ще бъдат открити в навечерието на Деня на Варна.

Единият обект е реконструкцията на бул. “Осми Приморски полк“, в участъка от бул. „Васил Левски“ до бул. „Христо Смирненски“. Втората официална церемония е по повод „Откриване на обект“ за успешно приключване на строително-монтажните работи на обект на бул. „Васил Левски“ в участъка от „Подвис“ до бул. „Осми Приморски полк“, се казва в прессъобщение до медиите. 

Очаква се лентите да пререже ръководителят на проекта Христина Костадинова.

Проект „Интегриран градски транспорт на Варна – втора фаза“ цели надграждане на мерките по отношение на интегрираността на градския транспорт на Варна, за да стане той още по-ефективен, по-бърз и по-екологичен, с по-малко потребление на енергия, както и да се подобрят възможностите за алтернативни форми на придвижване в градски условия, се казва още в съобщението.

И двата участъка функционират от няколко месеца, но не са били открити официално до сега.

 

*******
Спонсор на наградата този месец: Lira_Magazin

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Днес затварят двата входа към паркинга на Пристанище Варна

Жители на варненско село блокират път заради разбити улици