in

Двама загинаха в катастрофа край Кочериново

Снимка: Илюстративна

Тежка катастрофа блокира път Е-79 край Кочериново, съобщи Нова телевизия, позовавайки се на БГНЕС.

По първоначална информация около 7.40 е станала тежка катастрофа между автобус и лек автомобил. Двама души загинаха при тежка катастрофа на главния път Е-79, край Кочериново, съобщиха от полицията. Ударили са се челно лек автомобил „Фиат Панда“ със сръбска регистрация и автобус, превозващ работници.

Двама души са загинали на място, един човек е ранен и е откаран в болница. Жертвите са жена на 54 години и 16-годишно момиче, пътували в лекия автомобил.
Припомняме, че магистрала „Струма“ край Дупница остава затворена и в двете посоки, а трафикът се пренасочва по по стария път – Е-79, където е станала и катастрофата. Десет километровият участък между Дупница и Бобошево ще остане затворен поне две седмици.

Причината за спирането на движението е зарази избухването на пожар под един от мостовете разруши 13 от носещите колони.

*******
Спонсор на наградата този месец: Lira_Magazin



Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.

Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.

Подкрепи благотворителна кауза

За реклама: https://novavarna.net/реклама

Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/