in

Издирваният Мартин имал присъда за блудство с момиче

снимка МВР

21-годишният Мартин Трифонов е бил разследван за кражби, има и присъда за блудство с 16-годишно момиче през 2017 г.

Продължава издирването на убиеца на 7-годишно момиче от сливенското село Сотиря, съобщи на брифинг днес главният секретар на МВР главен комисар Ивайло Иванов, предава bTV. Основният заподозрян е 21-годишният Мартин Трифонов, който е обявен за общонационално издирване. Мъжът е бил разследван за кражби, има и присъда за блудство с шестнайсетгодишно момиче през 2017 година.

Заподозреният е безработен, от бедно семейство, не разполага с пари и не е подготвен за дълъг престой в планина или на открито, смятат от полицията. Мъжът се издирва от снощи, като в акцията е бил включен хеликоптер на гранична полиция, жандармерия, военна полиция, планински спасители и др. Екипите обхождат района около селото и вилната зона на Сливен в подножието на Стара планина.

В търсенето са включени и следови кучета. Издирваният имал силен страх от кучета. Той е бил замесен в инцидент, в който миналата година кучета разкъсаха стопанина си в Сотиря. Ивайло Иванов съобщи, че вчера около 14 часа е бил получен сигнал за дете в безпомощно състояние край село Сотиря.

Седемгодишното момиченце е било изнасилено и пребито, като е починало в болницата в Сливен.

*******
Спонсор на наградата този месец: Lira_Magazin



Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.

Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.

Подкрепи благотворителна кауза

За реклама: https://novavarna.net/реклама

Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/