in

Майк Тайсън харчи 40 000 на месец за марихуана

снимка biography.com

Боксовата легенда Майк Тайсън пръска десетки хиляди долара месечно за леки наркотици.

Динозавъра направи шокиращото разкритие в телевизионното предаване Hot Boxing. Той призна, че харчи 40 000 за канабис, но бе категоричен, че не може да става дума за пристрастяване, пише „Спортал“.

“Колко пушим? Не са 40 долара, а 40 000 на месец. В ранчото ми пушим по 10 тона трева месечно”, обясни Железния Майк пред водещата Елън Бритън.

Преди няколко месеца 53-годишният американец купи ранчо с 407 акра земя в Калифорния. В него той отглежда марихуана от висококачествените щамове THC (Tetrahydrocannabinol) и CBD (Cannabidiol) и провежда проучвания за ефекта от употребата на наркотиците за медицински цели. Основаната от него компания твърди, че целта й е създаването на подобрен канабис за потребителите.

*******
Спонсор на наградата този месец: Lira_Magazin

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/