in

Извънредно: Откриха нови човешки останки край Враца

Снимка: Илюстративна

Човешки останки са открити в землището на село Градешница. Това съобщиха от ОДМВР Враца. Сигналът е подаден на 20 август 2019 г. от тел.112.

Съобщено е, че земеделския производител от село Градешница по време на работа в землището на селото е намерил останки, наподобяващи човешки кости. Образувано е досъдебно производство, пише pik.bg.

Припомняме, че в неделя край язовира на софийското село Негован бяха открити разчленени два човешки трупа. Телата са нарязани и натикани в бидони, като животни са разпръснали части от труповете, а рибар се натъкна на черепа на едно от жертвите. Вече трети ден криминалисти и паталози се опитват да открият самоличността на двата трупа, да може същинското разследване за жестокото убийство да стартира. От МВР пуснаха съобщение в което умоляват всеки един, който има данни за изчезнали свои близки да сигнализира. За момента е установено, че единият труп е на жена на приблизителна възсраст между 55-60 години, а мъжа е около 65-70 годишен.

*******
Спонсор на наградата този месец: Lira_Magazin



Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.

Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.

Подкрепи благотворителна кауза

За реклама: https://novavarna.net/реклама

Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/