in

Лари Кинг се разведе за седми път

снимка facebook

Легендарният телевизионен водещ Лари Кинг подаде документи за развод със седмата си съпруга Шон Кинг след 22-годишен брак, съобщи Асошиейтед прес.

Телевизионният водещ, който е на 85 години, има осем брака със седем жени. Той се жени два пъти за Ейлин Акинс. Шон е с 26 години по-млада от него.
Шон е певица и телевизионна водеща, когато се омъжва за Лари Кинг през 1997 г. Ражда му двама сина – Чанс иКенън, които вече са големи. Връзката им е бурна.

През 2010 г. и двамата подават документи за развод, но се сдобряват. Лари Кинг напоследък имаше серия от здравословни проблеми. Преди две години той се разболя от рак на белите дробове. В молбата за развода, подадена в съд в Лос Анджелис, Лари Кинг посочва като причина непреодолими различия. Според американските медии обаче причината е изневяра на Шон отпреди три години – с треньора по бейзбол на сина им, която Лари Кинг така и не успява да преодолее, пише в. „Mirror“.

През 2016 г. близък на двойката казва пред сп. „People“, че Лари Кинг е много разстроен от едногодишната връзка на съпругата му и не знае какво да прави. По същото време Шон казва, че бракът й с него е приключил. През август 2016 г. обаче двамата заявяват, че приказките за изневяра са само слухове. Лари Кинг има пет деца. Бракът с Лари Кинг е четвърти за Шон.

*******
Спонсор на наградата този месец: Lira_Magazin

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/