in

„Гранична полиция“ пази „високи“ гости край Евксиноград

Снимка: Валентин Петров

Служители на „Гранична полиция“ разчистват лодки и яхти, които минават в акваторията край двореца Евксиноград, научи „Нова Варна“ от очевидци.

Компания, отмаряща на яхта край Траката е била посетена от катер на „Гранична полиция“ във вчерашния ден. Униформените служители са помолили летуващите да преместят яхтата, тъй като „имали гости“ в двореца. Те предупредили, че служители на НСО налагали солени глоби. Всички малки и големи лодки в района са били помолени да се преместят от полезрението на гостите.

През летните месеци, особено през август, в двореца пристигат министри и депутати да отмарят в правителствената резиденция. Премиерът Бойко Борисов също е чест гост в райското както, както го определят ценители. По неофициална информация той е бил през миналата седмица в Слънчевото бунгало.

*******
Спонсор на наградата този месец: Lira_Magazin

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Надежда Алексиева

Завършила съм фотография, имам повече от 15 години опит като фоторепортер и репортер. Обичам честната и провокираща журналистика, морето и добрите хора.