in

Кацнали на едно дърво: Спасиха туристи след екшън с парасейлинг на „Каваците“ (ВИДЕО)

Кадър: YouTube

Храбри служители на реда спасиха двама туристи, кацнали на дърво при полет с парасейлинг.

Две туристки паднаха с парашут върху покрива на заведение в Созопол

Екшънът се разиграл към 13.10 часа край къмпинг „Каваци“ в Созопол, научаваме от NOVA. Малко преди това, летовниците полетели с парашут, теглен от лодка в морето. Внезапно въжето се е скъсало, а силният вятър е отвял парашута с туристите в неизвестна посока.

Човекът, управлявал лодката, позвънил веднага на тел. 112. За минути е бил сформиран екип за бързо реагиране, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Скоро след това изчезналите туристи били открити върху дърво в гориста местност, недалеч от комплекс „Грин лайф“.
Точно в 13.28 часа, летовниците са били свалени оттам, без сериозни наранявания. Така спасителната операция приключила успешно.

*******
Спонсор на наградата този месец: Lira_Magazin

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/