in

Нова трагедия: Простреляха мъж в леглото на приятелката му

Снимка: Илюстративна

29-годишен жител на село Гранит, община Братя Даскалови е открит прострелян в дома му, сигналът за още топлия труп е бил подаден рано заранта в четвъртък от роднини на жената, с която живеел на семейни начала, пише „Монитор“.

От ОД на МВР Стара Загора потвърдиха информацията, в хода на още незавършилия първоначален оглед се изяснило, че смъртта е в резултат от изстрел, произведен с ловна пушка от непосредствена близост.

При появата на униформените жената на убития разказала, че съпругът й се прибрал преди полунощ почерпен, двамата се скарали доста яростно и тя дори отнесла няколко шамара, но впоследствие всичко утихнало и той си легнал да спи.

В просъницата жената чула как се отваря вратата на стаята, в тъмното проехтял един-единствен изстрел, след което спящия в кревата мъж само изхъркал и умрял.

Според жителите на Гранит убитият имал доста конфликтен характер, често пийвал и вдигал скандали на съпругата си, с която нямали формално сключен брак. В същата къща живеели двете деца на жената от предходно съжителство с друг мъж.

*******
Спонсор на наградата този месец: Lira_Magazin

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/