in ,

Пиян и без книжка причинил катастрофата с пострадало дете във Варна

Снимка: Тодор Инджов, фейсбук група "Виждам те КАТ - Варна"

24-годишен пиян и неправоспособен шофьор е причинил катастрофата, при която тази сутрин пострада 10-годишно дете.

От пресцентъра на полицията съобщават, че водачът е бил с 1,69 промила алкохол. Той е от шуменското село Пет могили.

Както по-рано писахме, инцидентът е станал по улица „Капитан Райчо Николов“ малко след 9.00 ч. сутринта. След като полицейски патрул забелязал, че лек автомобил BMW криволичи по улицата, започнало преследване, тъй като младият шофьор не реагирал на предупредителните сигнали на органите на реда. Водачът дал газ в посока булевард „Васил Левски“ и се забива в лек автомобил Opel, който чака на знак „Стоп“.

Вследствие на сблъсъка Opel-а удря превозното средство пред него, но шофьорът му е напуснал мястото на пътното произшествие и до момента не е установен, допълват от полицията.

Първоначално пострадалото 10-годишно дете е откарано в болница от медицински екип, но за щастие е прегледано и освободено за домашно лечение.

*******
Спонсор на наградата този месец: Lira_Magazin

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Ралица Петкова

Завършила съм специалност „Българска филология“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Mетодий“. Моите източници на вдъхновение са литературата, изобразителното изкуство и богатството на българския книжовен език.