in

Принц Уилям качи семейството в икономична класа по 73 паунда билета

Кадър: thesun.co.uk

Принц Уилям и съпругата му Кейт се качиха в пътнически полет на компанията FlyBe с билети за икономична класа.

Това стана броени дни след като самообявилата се за еко-активист Меган Маркъл, жената на по-малкия брат на Уилям – Хари, предпочете комфорта на частен самолет, с който направи 4 полета за 11 дни със съпруга си по маршрут Лондон – Ница – Лондон и Лондон – Ибиса – Лондон, съобщи „Сън“, цитиран от Канал 3.

След възмутените реакции в социалните мрежи, звездни приятели на Хари и американската актриса, начело със сър Елтън Джон, се хвърлиха да ги оправдават с твърдението, че в пътнически самолет имало заплаха за сигурността на хора от кралското семейство.

Още любопитни новини за известните ще намерите тук

Пътуването на Уилям, Кейт и децата от летището в Норич до Абърдийн, където е шотландската частна лятна резиденция на кралицата – замъка Балморал, опровергаха тезите за някакъв страшен риск за сигурността им. Общата сума за пътуването на петимата от семейството – Уилям, Кейт и децата, не надхвърля 365 паунда (малко над 400 евро), изчисли „Сън“. За сравнение – наемът на частния самолет „Чесна“ за пътуването на Хари и Меган до Франция и обратно, платен от Елтън Джон, е около 20 000 паунда.

Снимки от пистата на малкото летище в Норич показват как принц Уилям се мъчи, помъкнал 4 сака и торби, зад него са 6-годишният Джордж и 4-годишната Шарлот. Отзад вървят мама Кейт с малкия принц Луи и бавачката му, която също се качи на полета в 40-местния самолет.

Един от пасажерите сподели, че в началото помислил, че в самолета се качва познато лице, което счел за футболна звезда. „В началото на полета имах чувството, че на самолета се качи човек, когото познавах, но счетох, че е футболист.

Когато се приземихме, тогава хората видяха два черни джипа Рейндж Роувър на пистата, и изведнъж Уил, Кейт и децата станаха и слязоха. Те изглеждаха просто като едно обикновено семейство, пътуващо заедно. Никой така и не разбра как се качиха в самолета. Не можех да повярвам на очите си – не очакваш да видиш кралски лица на полет в икономична класа“.

*******
Спонсор на наградата този месец: Lira_Magazin

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/