in

Нощна проверка край Варна: Хванаха пиян, дрогиран и без книжка зад волана (ВИДЕО)

Кадър: NOVA

Шофьорът направи самопризнания и ще бъде изправен пред съда.
Пиян шофьор, дрогиран с два вида наркотици, без никога да е притежавал книжка и с десетки глоби за превишена скорост. Този нарушител рекордьор бе задържан при изненадваща нощна проверка на КАТ край Варна, на която присъства единствено екип на NOVA.

Пътят между Варна и Добрич при Аксаково е изключително опасен и е с висока концентрация на катастрофи. Само за два часа полицаите засякоха шофьорка, която опита да си спести глобата, а след това и пияният, дрогиран и неправоспособен 29-годишен водач. Той возеше и две момичета.

„Прибрах се от чужбина, изпих 50 грама ракия. Решихме да се возим и да отидем някъде, за да пийнем по нещо“, заяви нарушителят, който освен че ще бъде съден, остава и без кола. Тя ще бъде дерегистрирана.

Пияният, дрогиран шофьор и неправоспособен шофьор може да влезе в затвора за срок до 2 години.

Още по темата гледайте във видеото.

*******
Спонсор на наградата този месец: Lira_Magazin

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/