in

Мегазвездата Василис Карас казва „сбогом“ на сцената с юбилеен концерт във Варна (СНИМКИ/ВИДЕО)

Василис Карас тръгва на последен кръстоносен поход с юбилеен финален концерт ,,40 години на сцена”.

Гръцката мегазвезда избра да каже „сбогом“ на българската публика именно във Варна, където са едни от най-многобройните му фенове. Грандиозното събитие ще бъде съпроводено с много светлинни, звукови ефекти и хиляди карамфили, научи „Нова Варна“ от организаторите на събитието.

Побързайте, местата вече са ограничени!

Билети на касите на Двореца на културата и спорта във Варна, Летния театър, Театър „Българан“, бензиностанции ОМВ, Office One и онлайн на Тикетпортал.бг:  http://www.ticketportal.bg/podujatie_search.asp?ID=44618

Грабо.Бг: https://grabo.bg/vasilis-karas-0zdwfb

За резервации за ВИП маси и информация на телефон: 0893999990

За още новини за мегаконцерта следвайте страницата във Facebook:  GetLive Bulgaria https://www.facebook.com/GetLiveBulgaria/

Кога се заражда любовта на Василис Карас към България и българските фенове? Преди 28 години получава покана от свои близък приятел да гостува у нас.

„Не можех да повярвам колко любов получих тогава от българската публика и за щастие продължавам да получавам от вас“, споделя самият той.

Любопитен факт от битието му е, че преди всеки концерт се моли на Бог. На въпрос: Кой е любимият ден на певеца, той отговаря „Идващият“.

Най-искрено Василис Карас споделя, че „Обича българските фенове с цялото си сърце и вярва, че и те го обичат“.

Снимка: Getlive

Василис Карас е може би най-популярният гръцки изпълнител, чиито песни са обичани от три поколения вярна публика.Той е един от най-слушаните и харесвани изпълнители у нас, а феновете му тук са хиляди. С характерен дълбок глас и силно сценично присъствие – талантът му върви ръка за ръка с много труд. Той е изключително продуктивен през всичките тези години, а почти всеки негов албум става златен и платинен.

Снимка: Getlive

Никога не е преставал да създава песни, повечето от които се превръщат в безкомпромисни хитове. Има издадени над 40 албума. Изнасял е концерти в различни краища на света – Северна Америка, Европа, Азия, Австралия. Във връзка с предстоящия си концерт на 26 септември във Варна звездата сподели, че много обича да идва в България, защото тук има много приятели и фенове. Именно по покана на свой близък приятел е стъпил за първи път у нас преди 27 години.

Снимка: Getlive

Както обикновено, Василис Карас ще пристигне от Гърция заедно с 10 майстори бузукари и целия си оркестър и обещава шоу от най-висока класа. Великият певец ще изпее най-популярните си песни, сред които са Fenomeno и Ta Moy Kleiseis To Spiti. Преди концерта ще има трима подгряващи изпълнители, които организаторите пазят в тайна, но обещават, че изненадата си заслужава.

Снимка: Getlive

Предното гостуването на Василис Карас в България беше на 10 май 2017 г. Тогава гръцкият певец събра над 10 хиляди души в зала “Арена Армеец” и се опита да постави рекорд на “Гинес” за най-голямото бузуки парти в света. Той беше подготвил още една изненада за българската публика – 10 хиляди карамфила, които да се излеят върху него на сцената.

Концертът ще се проведе в зала „Конгресна“ на Двореца на културата и спорта във Варна.

Снимка: Getlive

Ако искате да сте на една ръка разстояние от мегазвездата на Гърция, организаторите са подготвили за Вас ВИП маси, разположени непосредствено пред самата сцена, заредени с напитки и кетъринг. Ще бъдат изградени мобилни барове на входовете на залата, откъдето гостите на мегасъбитието могат да си вземат напитки.

Организаторите на концерта във Варна от Getlive Bulgariq и Vada Production са подготвили една запомняща се вечер с много светлинни ефекти, зашеметяващ саунд и обещават да направят за всички гости възможност да  се насладят пълноценно на очакваното присъствие на голямата звезда във Варна.

Не пропускайте последния си шанс да чуете Василис Карас на живо в България.

По време на визитата си в морския град суперзвездата Василис Карас избра да гостува на бутиковия хотел OPU.



*******
Спонсор на наградата този месец: Lira_Magazin

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/