in

Нова екзотична дестинация привлича все повече българи (Снимки)

Снимка: Yasmin holidays Miroslava Mitinkova

Последните години все повече наши туристи избират Доха, Катар за тяхната семейна или романтична почивка. С какво “Перлата” на арабския свят пленява българския пазар ще ни разкаже Мирослава Митинкова – управител на варненския туроператор Ясмин Холидейз, който отвори тази дестинация за българския пътешественик.

Снимка: Discover Qatar
Предоставена от Yasmin Holidays

Да, отдавна се чувстваше необходимост да се появи нова възможност за почивка на българските туристи, която едновременно да е екзотична, лесно достъпна и възможна с директен полет от България. Катар се оказа дестинация, която покрива всички изисквания и не само, с партньорите ни Qatar Airways пътешествието без съмнение може да се бележи с ПЕТ звезди!

Снимка: Adobe stock
Предоставена от Yasmin Holidays

Много са предимствата на Ориенталската страна, заради които хората я избират. Българинът става все по-взискателен по отношение на качество на предлагане услуги. В Катар нивото на обслужване, луксозното настаняване, разнообразието от ресторанти и изобщо гурме преживяването е на много високо ниво и превъзходно качество. В пакетите ни предлагаме 5* хотели, които включват дори и личен иконом, но бързам да отбележа, че ценовите нива са напълно достъпни за българския турист и това се дължи на договорените специални ценови условия за нашия пазар.

Снимка: Discover Qatar
Предоставена от Yasmin Holidays

Чудесата, които дестинацията предлага са много, тук никой не скучае, има за всекиго по нещо. Забележителностите, местата за посещение и приключения са много. В петдневен престой могат да се обиколят малка част от най-популярните места, като Културното селище Катара, Националният исторически музей, както и един от най-големите частни музеи в света – музеят на Шейх Фейсал, комплексът The Pearl – построен на изкуствен остров. Туристите ни често избират и сафари в пустинята с нощувка в бедуински лагер, разположен на брега на морето, което целува пустинята – уникален природен феномен.

Снимка: Discover Qatar
Предоставена от Yasmin Holidays

Имаме клиенти, които търсят почивка, уют и уединение и го намират тук. Използват времето да си починат на плажа или релаксират около басейна. Могат да не излязат от хотела по време на престоя си, изборът от ресторанти, барове и развлечения е голям. Интересното е, че може да се настаните в хотел в сърцето на Доха, на крачки от бързината и шума на града, а в същото време да се чувствате спокойно и уютно като на самотен остров.
Катар привлича и много семейства с деца. Водни паркове, тематични центрове, увеселителни заведения, просторни зелени градини са малка част от детския свят на Катар.

Снимка: Adobe stock
Предоставена от Yasmin Holidays

Столицата Доха определено е място, в което всеки намира най-перфектния начин да се забавлява. Животът тук кипи с пълна сила. Вечер освен, че може да се насладите на разходка по луксозния булевард The Corniche, може да опитате екстравагантни коктейли и маркови питиета в луксозни барове, дори да видите някой известен изпълнител, като част от програмата на заведението.

Снимка: Discover Qatar
Предоставена от Yasmin Holidays

Веднъж посетили Катар, туристите ни разбират, че са имали нереална представа за страната от гледна точка на цени и разходи. За да почиваш в Катар не е необходим голям бюджет. Например обяд на сет меню в прекрасен ливански ресторант ще ви излезе около 50 лв на човек, дори бизнес обяд в ресторанта на шеф Гордън Рамзи ще ви струва около 50 лв. Разходка от новата до старата част на Доха с такси ще ви излезе около 12 лв.
Експерти сме по дестинация Катар и винаги даваме изчерпателна информация какво клиентите могат да посетят и планират като разход.

Снимка: Discover Qatar
Предоставена от Yasmin Holidays

Есента и пролетта са най- подходящи за плажна почивка в Катар, когато температурите варират около 28 – 35 градуса. Зимата също не е студена, през декември, януари и февруари средните температури са между 20-25 градуса. За удобство на гостите си повечето хотели в Катар предлагат и външни отопляеми басейни.
Можем да говорим много за „перлата“ на арабския свят, заслужава си да се преживее и посети. Дестинацията има своята индивидуалност и магнетизъм, очарова всеки, който я е посетил.

В момента има и специални пакети за почивка през есенно-зимния сезон, а полетите от София – Доха –София, с Qatar Airways са общо 11 полета в 7 дни от седмицата. Нещо важно, за което читателите на „Нова Варна“ е хубаво да са информирани е, че Ясмин Холидейз е ексклузивен партньор за дестинация Катар на Qatar Airways от гледна точка на самолетни билети, цени за настаняване , трансфери и турове.

Благодарим на г-жа Митинкова за споделената информация и възможността да научим повече за магнетичен Катар. Ако се интересувате от специалните пакети за почивка в Доха, може да посетите www.yasmin-holidays.com или се свържите на тел.: 052/580 081, моб.тел. 0876/333 057. Може да следите и Фейсбук страницата Yasmin Holidays с актуални теми и новини от Катар.

*******
Спонсор на наградата този месец: Lira_Magazin

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/