in

Бритни Спиърс пак ще се жени

Снимка: Pixabay

Бритни Спиърс и Сам Асгари са заедно вече от три години и може скоро да се оженят. Това намекна 25-годишният фитнес треньор в интервю.

От „Entertainment Tonight“ го питат дали вижда брак с певицата в бъдещето си, а той отговаря: „Абсолютно. Това е нещо, което всяка двойка трябва да направи. Това е смисълът на връзките – ние сме семейство. Повярвайте ми, ако се оженим, всички ще разберат“.

Сам още не е предложил официално на Бритни, но казва, че връзката им е изключително силна и семейството му обожава звездата.

„Имам три сестри. Излизали сме заедно много пъти. С Бритни сме заедно от три години и моите сестри я обичат, моето семейство я обича. Майка ми живее в друга страна, но когато си беше тук, се запозна с нея“, обясни той.

 

*******
Спонсор на наградата този месец: Retro_Museum

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/