in

Четирима задържани за притежание на наркотици във Варна

Снимка: Илюстративна

Четирима души са задържани за притежание на наркотици, съобщават от варненската полиция.

На 4 септември, около 00:10 ч., пред заведение в КК „Зл. пясъци“ е извършена полицейска проверка на лицата А. П. и Д. И. и двамата на 23 г., от Добрич. Лицето Д. И. доброволно предава пликче, съдържащо бяло прахообразно вещество. Лицата са задържани за срок до 24 ч., направената експертна справка установява, че веществото е наркотик – амфетаминопроизводно с тегло под 1 гр., образувана е преписка, след отпадане на основанието за задържане са освободени.

На 1 септември, около 17,30 ч., в жк „Вл. Варненчик“ до бл. 301, е извършена полицейска проверка на л.а. „Тойота Ярис“ управляван от Г. П., на 27 г., от Варна. Лицего Г. П. доброволно предава пликче с бяло кристалообразно вещество. Задържан за срок до 24 ч., направената експертна справка установява, че веществото е наркотик – амфетаминопроизводно с тегло под 1 гр., образувана е преписка, след отпадане на основанието за задържане е освободен.

На 31 август, около 16,50 ч. при извършване на личен обиск на лицето С. У., на 18 г., е установено пликче със суха тревиста маса със специфична миризма. Лицето е задържано за срок до 24 ч., направената експертна справка установява, че веществото е наркотик – марихуана с тегло под 1 гр., образувана е преписка, след отпадане на основанието за задържане е освободен.

*******
Спонсор на наградата този месец: Retro_Museum

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/