in

Любовен триъгълник в основа на кървавите разправи в Кюстендол

Снимката е илюстративна

Ревнивецът от Кюстендил, който уби по особено жесток начин съперника си, е планирал да го ликвидира. Това разкрива близък на 75-годишния Симо и 38-годишната му приятелка Камелия, цитиран от „Инфомрежа“. 75-годишният кюстендилец, който е привлечен като обвиняем за убийството на 45-годишен мъж е бил арестуван, докато пиел бира с приятелката си, обяви Стефан Василев, чиято майка е съседка на възрастния мъж и младата му приятелка.
По негови думи възрастният мъж се казва Симо и той от месеци наред бил лудо влюбен в 38-годишната Камелия. Дори преди известно време й подарил годежен пръстен с идеята да стане негова съпруга. „Само преди няколко дни видях чичо Симо. Той каза, че Камелия има връзка с Васко /45-годишната жертва/. Каза, че му е писнало и ще вземе да го убие накрая. Не предполагах, че нещо подобно може да направи, но ето, че стана белята“, коментира още Стефан Василев. Именно Стефан подава сигнала в полицията, след като майка му се обажда на Камелия и тя признава, че 75- годишният мъж е убил по-младата й изгора. „Доколкото разбрах, след като чичо Симо е изхвърлил трупа на Васил в храстите, е отишъл с Камелия да пие бира. Именно тогава го задържат от полицията часове по-късно“, обясни още Стефан. Зловещи новини за убийството от ревност в Кюстендил В ареста на полицията са задържани 75-годишен мъж и 38-годишна жена, с която той живеел на семейни начела. 45-годишният мъж е починал, след като е бил удушен, а тялото му е изхвърлено часове след това в храстите край блок 185 в квартал „Герена“. Вчера до късно вечерта криминалисти правеха огледи в района, разпитваха и свидетели. Появиха се и версии, че трупът е бил с отрязана глава, което обаче категорично беше отречено от полицията. Мъжът е починал от удушаване, обявиха от ОДМВР – Кюстендил. Най-вероятно утре следобяд спрямо задържания 75-годишен мъж ще бъде внесено искане за вземане на постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“.

*******
Спонсор на наградата този месец: Retro_Museum



Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.

Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.

Подкрепи благотворителна кауза

За реклама: https://novavarna.net/реклама

Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов