in

Бившата на Благой Георгиев с нов бляскав годежен пръстен

Снимка: Instagram

Красивата бивша съпруга на Благой Георгиев, Есмер, се носи безметежно на крилете на любовта с новата си половинка Макс Давидов. Той, също като Благо, е бивш футболист и се грижи за прелестната си изгора, като я глези със скъпи подаръци. Есмер и Макс са не по-малко щастливи от Благо и Златка и също планират да станат семейство. Те са заедно едва от година, но вече споделят един дом, а от известно време са и сгодени. До скоро Есмер избягваше да показва скъпия диамантен пръстен, с който Макс ѝ е предложил да се оженят, но през последните дни вече го показва гордо. Според източници сватбата е планирана за следващата година.

 

View this post on Instagram

 

@kambulat Bday??

A post shared by Esmer Omerova (@omerova_esmer33) on

Говори се, че за украшението бившият футболист е похарчил 50 бона – очевидно не обича да се скъпи, когато става дума за любимата му красавица. Макс е успял да спечели Есмер още повече с отношението му към единственото ѝ дете Елай. Биологичният му баща е Благо, но Давидов се справял отлично с грижите за малчугана. Дори близки на Есмер и новия ѝ любим твърдят, че двамата възнамеряват да работят за братче или сестриче на Елай. Кой знае, това може да се случи съвсем скоро, но първо очакваме сватбата, която със сигурност ще бъде пищна и бляскава. Източник: Woman.bg

*******
Спонсор на наградата този месец: Retro_Museum

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов