in

Какво, къде, кога за децата във Варна от есента

Снимка: Мама знае - заниманията за деца в твоя град

За родителите във Варна, които се интересуват от допълнителни занимания за децата в училищна и предучилищна възраст имаме страхотни новини!
Варненският сайт www.mamaznaevsichko.com се е нагърбил със задачата да събере най-интересното и полезно от детския свят на града ни.
Септември месец много от родителите търсят информация за допълнителни детски активности, кампанията “Какво, къде, кога за децата от есента” ще може да им помогне с разнообразни новини групирани по теми: занимални; образователни занимания включващи програмиране, аритметика; алтернативни методи като Монтесори и Валдорф; езикови школи; спортни клубове; пеене; музика; танци и още много възможности, които справочният сайт събира на едно място. Майките от “Мама знае всичко” подготвят и още една мащабна инициатива през есенно-зимния период в помощ на родителите. В уикенд дните дни семействата могат да посещават и участват в събитията, които организират под наслов “Милион и едно занимания” в Гранд Мол.

Снимка: Мама знае – заниманията за деца в твоя град

В “Милион и едно занимания” ще има разнообразни активности споделят от
Мама знае всичко, в които ще участват децата, по малко и родителите. “В прекрасната инициатива ще гледаме, ще творим, ще танцуваме, ще пеем, ще се учим и най-вече ЗАБАВЛЯВАМЕ”. Както споменахме гостоприемен домакин на предстоящите събития ще бъде Гранд Мол.
Първите мероприятия започват на 21.09 и 22.09, където родители и деца ще могат да разберат за все по-бързо набиращия популярност метод – ментална аритметика представен от от AMAKids Bulgaria. В същите празнично-почивни дни 21.09 и 22.09 се организират и Работилнички по метода Валдорф. С природни материали децата ще развият своята креативност и сръчност с помощта на Таня от Арт Клуб Титания.
На 28.09 ще е едно от най-мащабните мероприятия на Милион и едно занимания, в което Варненската вокална формация Бънджи Сингърс ще изнесе концерт, а непосредствено след него сцената на
Гранд Мол ще се превърне в местния “X factor”. След концерта Бънджи Сингърс ще проведат ежегодния си кастинг за нови таланти.
Организаторите канят всички деца, които обичат да пеят да се включат в прослушването, добре дошли са и всички за подкрепа на малките таланти.
На 29.09 иновативният клуб по Програмиране MindHub ще покаже как чрез игри насочва интереса на децата към технологиите в посока, която да им помогне да се сдобият с основните дигитални умения и компетенции, необходими за успеха във всяка една област.
Очакват ни забавни и шарени дни с Мама знае всичко. Всичко актуално и
полезно може да следите на сайта www.mamaznaevsichko.com и Фейсбук:
.

*******
Спонсор на наградата този месец: Retro_Museum

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
< /br>За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/