in

Детенце падна от 2-рия етаж, родителите му били пияни

Снимка: УМБАЛ "Свети Георги" - Пловдив

Дете на година и половина падна от втория етаж на жилището си в квартал „Христо Смирненски” в Пловдив.

То е настанено в УМБАЛ „Св. Георги” след тежкия инцидент, който е претърпяло в петък. От там съобщиха, че момиченцето е прието с тежка черепно-мозъчна травма. В момента се намира в стабилизирано състояние и не се налага извършване на неврохирургична интервенция, съобщаваTrafficNews.

Съседи открили момиченцето, което било цялото в кръв, а родителите спели след солидна употреба на алкохол. Детето само се е покатерило на прозореца и паднало от жилищната кооперация на бул. „Хаджи Димитър”.

Мъжът, който е намерил детето, разказа пред репортер на медията, че гледката е била шокираща.

През това време съседи се развикали, за да събудят родителите.

Двамата били опиянени от алкохола, когато полицаи дошли да им съобщят, че детето пътува към болница. 63-годишният баща е бил с почти 1.9 промила алкохол в кръвта, а майката, която е около 40-годишна, е била с 1.2 промила.

Съседи разказаха, че родителите често злоупотребявали с алкохол и били неадекватни. Според съседи рядко можело да разговаряш с тях нормално. Тази сутрин на адреса са отишли и социалните служби.

Образувано е досъдебно производство, като тече разследване.

*******
Спонсор на наградата този месец: Retro_Museum

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/