in

Еast Coast Casting Agency празнува една година емоции във Варна

снимка: facebook Еast Coast Casting Agency

Еast Coast Casting Agency е кастинг агенцията, която отвори врати във Варна точно преди една година.

Всеки един от нас мечтае тайничко да се види на малкия, а защо не и на големия екран. Всеки има нужда от своите 15 минути слава. Точно участието в такива проекти може да ни направи звезди за един ден. Емоцията от снимачния процес, вълнението от участието в кинопродукт, страхотната енергия от екипната работа – това са само част от нещата, които ще получим, ако опитаме тази авантюра.

Младите основатели на агенцията ни разкриха малка тайна, а именно, че в края на тази година предстоят заснемането на голям филмов и редица рекламни проекти в близост до град Варна. Именно затова в тях ще имат възможност да вземат участие голям брой професионални и непрофесионални актьори и статисти.

Агенцията оперира само и единствено по Българското Черноморие, обхващайки всички области – Добрич, Варна, Бургас и прилежащите към тях малки градчета, накратко East Coast – източния бряг.

Нейните основатели са Павлин и София Владимирови. Те създават фирмата, следвайки своята голяма страст – киното, с цел да предадат любовта и емоцията от снимачния процес на всички останали хора.

Двамата ѝ основатели са със съвсем различни професии – той е завършил счетоводител, а тя завършващ лекар – доказателство, че независимо с какво се занимаваш в момента, всеки може да сбъдне своя странична мечта.

За нас беше удоволствие да заснемем рекламни продукции за:

– Lidl
– Telenor
– Национална лотария
– Бургаска мускатова

и други известни търговски марки, както и филмови  и музикални клипове.

Във фейсбук страницата на агенцията могат да се видят предстоящите и осъществени проекти от тях. Всеки, който иска да се включи, независимо от пол, години и опита си пред камера, може да се картотекира/регистрира напълно безплатно в същата страница, натискайки бутон регистрация/sign up.

*******
Спонсор на наградата този месец: Lira_Magazin

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/