in ,

Мотообщността във Варна отбелязва Деня в памет на загиналите мотористи

Снимка: Българска мотоциклетна медия

Варненската мотообщност се включва в отбелязването на Деня в памет на загиналите мотористи и в подкрепа на пострадалите мотоциклетисти.

Той е организиран от Българска мотоциклетна медия. Традиционно събитието се провежда в последната неделя на месец септември. Тази година то ще бъде на 15 септември и в него ще се включат над 20 града в цялата страна, сред тях е и Варна.

В 10:00 ч. мотористите ще се съберат на Цирковата площадка, където се намира мотоклуб „Диви деца“.

В 10:30 ч. група мотоциклети ще потегли към лобното място на бате Чочо, където ще бъде поднесен от варненското мотообщество.

В колоната ще вземат участие по един представител на клуб и няколко представители на неклубни мотоциклетисти, съобщават от мотоклуб „Диви деца“.

В 11:30 ч. по програма участниците трябва да се върнат на Цирковата площадка, където свещеник ще отслужи заупокойна молитва за загиналите мотоциклетисти и освети специално подготвен за случая курбан.

*******
Спонсор на наградата този месец: Retro_Museum

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Ралица Петкова

Завършила съм специалност „Българска филология“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Mетодий“. Моите източници на вдъхновение са литературата, изобразителното изкуство и богатството на българския книжовен език.