in

Интерпол издирва с жълта бюлетина младеж от Добрич

С жълта бюлетина издирват 28-годишния Станчо Василев Димитров, роден в Добрич.

Справка в сайта на Интерпол показва, че младежът е обявен за „изчезнал“ на 27 август 2019 година. В него се съобщава още рождената му дата и имената на родителите му – Васил Станчев Димитров и Маргарита Стаматова Радева.

От Областната дирекция на МВР във Варна съобщиха за медията ни, че лицето е пуснато за издирване от тях, като уточняват, че младият мъж не е изчезнал, а се издирва по молба на близките му, които са загубили контакт с него и че има опасения и притеснения за него.

Станчо от години пребивава в чужда държава, но семейство му живее на територията на област Варна, по тази причина сигналът е подаден към ОДМВР-Варна, допълват от полицията.

Всеки, който има информация за местонахождението му, трябва да се свърже с полицейското управление по район или да подаде информация в сайта на международната организация.

*******
Спонсор на наградата този месец: Retro_Museum

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Ралица Петкова

Завършила съм специалност „Българска филология“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Mетодий“. Моите източници на вдъхновение са литературата, изобразителното изкуство и богатството на българския книжовен език.