in

Покана: Да изчистим плажа на Камчия заедно

Доброволци и организатори на каузата на WIND2WIN – „Черно море свободно от пластмаса“ канят желаещите да се включат в инициатива, насрочена за 14 септември, събота.

„Нека заедно покажем, че морето ни е ценност и носим отговорност за чистота му! Ела и подкрепи . Стартът е точно в 10:00 часа. Покани цялото семейство и всичките си приятели и изкарай съботния ден на плажа! Нека заедно изчистим плаж Камчия и го превърнем в едно още по-живописно място за почивка.“, пишат те във фейсбук.

Сборният пункт е на плаж Камчия (на север от устието на реката) – Бар Робинзон

В 9:45ч започва раздаване на всички необходими материали пред сборния пункт – бар Робинзон, в 10:00ч – стартиране на почистването, което ще продължи до 13:00ч.

В 21:00 организаторите канят на кино под звездите. Вечерта се връщаме във Варна за да отпразнуваме почистването на плаж Камчия с безплатна прожекцията на филма „Wind2Win – Море на вятъра“ и ще си поговорим повече за проблема със замърсяването с пластмаса в Wake Park Varna Варна от 21:00ч.

*******
Спонсор на наградата този месец: Retro_Museum

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/