in ,

Сложиха забранителните знаци за влизане в Морската, собствениците минават с пропуск

Снимка: "Нова Варна"

Днес на входовeте на Морската градина от страната на бул. „Княз Борис I“ бяха поставени пътни знаци, забраняващи движението в Морската градина, научи „Нова Варна“.

Поставените пътни знаци са В2 „Забранено е влизането на пътни превозни средства в двете посоки“ и Т17 „контролиран достъп“.

За да получат право на достъп на автомобили, собственост на живеещи на територията на Приморския парк, лицата следва да отговарят на две условия – да са собственици на автомобила, за който се предоставя достъп, и да живеят на територията на Приморския парк, което обстоятелство ще бъде установявано чрез удостоверение за настоящ адрес.

Пропуск ще получават и лица, притежаващи документ за инвалидност, след като го представят по надлежния ред.
Достъпът за аварийни пътни превозни средства без ограничения се дава на автомобилите на МВР, Спешна медицинска помощ, Пожарна и аварийна безопасност.

Такъв ще се дава и на аварийни служби (ВиК, Енерго про и др.), когато работят по отстраняване на авария, след изрично уведомяване на Община Варна.

Автомобили, зареждащи търговските обекти, ще могат да влизат в интервала от 05:00 часа до 08:00 часа.

За заведения със социални, образователни и обществени функции – пропуски ще се издават въз основа на писмено мотивирано заявление, подадено от ръководителя на съответното заведение.

*******
Спонсор на наградата този месец: Retro_Museum

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Надежда Алексиева

Завършила съм фотография, имам повече от 15 години опит като фоторепортер и репортер. Обичам честната и провокираща журналистика, морето и добрите хора.