in

Шумахер е излязъл от кома

Германецът беше приет преди два дни в болница в Париж.
Седемкратният шампион във „Формула 1“ Михаел Шумахер е в съзнание, съобщава френския вестник Le Parisien, цитиран от БГНЕС.

Германецът беше приет преди два дни в болница в Париж. Той ще бъде подложен на лечение със стволови клетки при известен френски специалист.

До момента няма официална информация от болницата или близките на Шумахер за състоянието му, но една от сестрите в болницата е разкрила, че той е дошъл в съзнание, твърди френското издание.

„Да, той е под мое наблюдение и мога да ви уверя, че е в съзнание“, е заявила медицинската сестрата.

Шумахер не е виждан на публично място, откакто претърпя тежък ски инцидент преди 5 години. Според негови близки той не може нито да ходи, нито да общува. 50-годишният германец е най-успешният пилот в историята на „Формула 1“ със 7 титли и 91 победи в сериите.

*******
Спонсор на наградата този месец: Retro_Museum

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/