in

Вижте звездите, които заедно с Василис Карас ще превърнат Варна в бузуки столица на 26 септември

Снимка: Facebook

Завесата падна – вече са ясни родните звезди, които ще излязат на сцената заедно с Василис Карас на мегаконцерта му във Варна на 26 септември.

Това са звездната фамилия Тони Стораро и Фики Стораро. Те заедно с гръцката суперзвезда ще превърнат зала „Конгресна“ в терен на най-голямото бузуки парти на Балканите с много карамфили и музика. След концерта организаторите са предвидили афтър парти с DJ ROCK във VIP зоната.

Тони Стораро се познава с Карас от години и двамата са свързвани не само от колегиално уважение, но и от сърдечно приятелство. Винаги, когато гръцката легенда идва в България, се среща с Тони Стораро на сцената. Най-запалените фенове могат да очакват грандиозна изненада от страна на двамата мегаизпълнители, подшушнаха организаторите. 

Както „Нова Варна“ писа, Василис Карас тръгва на последен кръстоносен поход с юбилеен финален концерт ,,40 години на сцена”. Гръцката мегазвезда избра да каже “сбогом” на българската публика именно във Варна, където са едни от най-многобройните му фенове.

Грандиозното събитие ще бъде съпроводено с много светлинни, звукови ефекти и хиляди карамфили, научи “Нова Варна” от организаторите на събитието. Побързайте, местата вече са ограничени!

Билети на касите на Двореца на културата и спорта във Варна, Летния театър, Театър “Българан”, бензиностанции ОМВ, Office One и онлайн на Тикетпортал.бг:

http://www.ticketportal.bg/podujatie_search.asp?ID=44618

Грабо.Бг: https://grabo.bg/vasilis-karas-0zdwfb

За резервации за ВИП маси и информация на телефон: 0893999990

Василис Карас е може би най-популярният гръцки изпълнител, чиито песни са обичани от три поколения вярна публика.Той е един от най-слушаните и харесвани изпълнители у нас, а феновете му тук са хиляди. С характерен дълбок глас и силно сценично присъствие – талантът му върви ръка за ръка с много труд. Той е изключително продуктивен през всичките тези години, а почти всеки негов албум става златен и платинен. Никога не е преставал да създава песни, повечето от които се превръщат в безкомпромисни хитове. Има издадени над 40 албума. Изнасял е концерти в различни краища на света – Северна Америка, Европа, Азия, Австралия.

Както обикновено, Василис Карас ще пристигне от Гърция заедно с 10 майстори бузукари и целия си оркестър и обещава шоу от най-висока класа. Великият певец ще изпее най-популярните си песни, сред които са Fenomeno и Ta Moy Kleiseis To Spiti.

Ако искате да сте на една ръка разстояние от мегазвездата на Гърция, организаторите са подготвили за Вас VIP маси, разположени непосредствено пред самата сцена, заредени с напитки и кетъринг. Ще бъдат изградени мобилни барове на входовете на залата, откъдето гостите на мегасъбитието могат да си вземат напитки.

Организаторите на концерта във Варна от Getlive Bulgariq и Vada Production са подготвили една запомняща се вечер с много светлинни ефекти, зашеметяващ саунд и обещават да направят за всички гости възможност да се насладят пълноценно на очакваното присъствие на голямата звезда във Варна. Не пропускайте последния си шанс да чуете Василис Карас на живо в България.

По време на визитата си в морския град суперзвездата Василис Карас избра да гостува на бутиковия хотел OPU.

 

*******
Спонсор на наградата този месец: Retro_Museum

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/