in

Моторист от Варна почина след катастрофа в монтанско село

Снимки: Facebook/Stormbringers Brotherhood MCC

Моторист от Варна почина, след като е катастрофирал с мотора си в монтанското село Крапчене.

Мотоциклетисти от цяла България се организират, за да изпратят Явор Янакиев в последния му път, съобщават от „Българска мотоциклетна медия“.

Опелото ще бъде от 11.30 ч. в храм „Света Петка“, а погребението в гробищния парк на село Тополи.

Според информацията от Областната дирекция на МВР в Монтана 50-годишният мотоциклетист е катастрофирал на 8 септември около 19.00 ч. на улица „Главна“ в село Крапчене. Той се е движел с висока скорост, изгубил е контрол над мотора си, не е успял да вземе десен завой, излязъл е от  пътното платно и е повлякъл мантинелата, намираща се вляво на пътното платно в посока към Монтана.

След това той се ударил в стената на частен дом на същата улица. Мъжът е настанен в критично състояние в болница с множество травми в областта на гръдния кош, главата и крайниците. За нещастие, на 10 септември е починал, съобщават във фейсбук страницата си варненския мотоклуб Stormbringers.

„Нова Варна“ изказва своите най-искрени съболезнования на роднините, близките, приятелите и колегите му! Бог да го прости!

                                                       ******
Спонсор на наградата този месец: Retro_Museum

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Ралица Петкова

Завършила съм специалност „Българска филология“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Mетодий“. Моите източници на вдъхновение са литературата, изобразителното изкуство и богатството на българския книжовен език.